Tess Yoga Stockholms klasser & upplevelser

Tess Yoga Stockholm utbud:

Rest In Music (Vila & Soundbath) Ny!

En session på 60 minuter i total vila till lugnande toner och vibrationer från kristallskålar och meditativ sång. En klass som ger din kropp och sinne vila, ro och ny energi.

4.jpg

Yin Yoga & Soundbath

Yin Yoga med långa stretcher till meditativ musik. Passet avslutas med en ljudresa (Soundbath) till tonerna och vibrationerna från kristall- och metallskålar.

YSB.jpg

Yin Yoga till livemusik med Soundbath

Yin Yoga till livemusik med harpa eller cello. En yogamusikalisk upplevelse som gör kroppen och sinnet mjukt. Passet avslutas med en ljudresa (Soundbath) till tonerna och vibrationerna av kristall- och metallskålar.

B2.jpg

Yin & Toning

Ett pass som börjar med puls. Kraftfulla positioner och övningar för att stärka ben, rygg, armar och mage. Passet avslutas med Yin positioner för meditativ nedvarvning, fördelning av energin du gett din kropp under passet och för att stretcha ut musklerna du använt.

3.jpg

Yin Warrior

En klass som börjar med dynamiska asanas för styrka samt själsligt och kroppsligt självförtroende, följt av långa stretcher i Yin positioner och avslappning. En kroppslig resa för att ta fram din inre och yttre styrka, din fridfulla krigare och inre balans!

2.jpg

Yin Yoga med Soundbath & sång

En yogamusikalisk upplevelse som gör kroppen och sinnet mjukt. Passet avslutas med en ljudresa (Soundbath) till tonerna och vibrationerna av kristall- och metallskålar tillsammans med livesång.

5.jpg